Zonnepanelen

Professionele reiniging van uw zonnepanelen

Het hebben van zonnepanelen betekent niet dat ze onderhoudsvrij zijn. Na installatie kunnen atmosferische vervuiling, algen, bladeren en vogeluitwerpselen zich ophopen op uw panelen, wat al snel kan leiden tot een rendementsverlies van 2 tot 5%.

Bij Dorrestein Schoonmaak Service (DSS) bieden we een efficiënte oplossing voor dit probleem met ons telescopische wassysteem. We gebruiken verwarmd gedemineraliseerd water, ook wel bekend als osmosewater. Dit is water waaruit alle mineralen zijn gefilterd, zodat er geen residu achterblijft op uw panelen. Osmosewater, bestaande uit zuurstof en waterstof, bevat meer zuurstof dan gewoon (kraan)water. Deze verhoogde zuurstofinhoud verlaagt de zuurgraad in het water, wat zorgt voor een uitstekend oplossend vermogen van vuil. Hierdoor worden de materialen van de zonnepanelen niet beschadigd, waardoor een betere kwaliteit en een hoger rendement van uw zonnepanelen wordt gerealiseerd.

We raden aan uw zonnepanelen te laten reinigen in maart, aan het begin van de lente. Op deze manier zijn uw panelen optimaal schoon en klaar om het maximale rendement te behalen tijdens de zonrijkste maanden – mei, juni en juli.
Contacteer DSS vandaag nog voor professionele reiniging van uw zonnepanelen.

DSS Dorrestein Schoonmaak Service - Rendement zonnepanelen
DSS Dorrestein Schoonmaak Service - Zonnepanelen visual
Zonnepanelen reinigen | Diensten | DSS Dorrestein Schoonmaak Service

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zo heeft u in ieder geval een kostenindicatie en een helder beeld van onze service.