Zonnepanelen

Als zonnepanelen eenmaal geïnstalleerd zijn betekend dit niet dat ze onderhoudsvrij zijn. In de loop der tijd komt er atmosferische vervuiling, algen, bladeren en vogeluitwerpselen op te zitten. Deze vervuiling kan al snel voor 2 tot 5% rendementsverlies zorgen.

Deze vervuiling is te verwijderen middels ons telescopisch wassysteem. Wij werken met verwarmd gedemineraliseerd water, ook wel osmosewater genoemd. Hier zijn alle mineralen uitgefilterd zodat dit geen residu achterlaat. Osmosewater bestaat alleen uit waterstof en zuurstof, het bevat meer zuurstof dan gewoon (kraan)water. De zuurstof zorgt voor een verlaagde zuurtegraad in het water en dat zorgt voor een perfect oplossend vermogen van het vuil. Hierdoor beschadigen de materialen van de zonnepanelen niet en realiseer je een betere kwaliteit van de zonnepanelen.

Aanbevolen periode om te reinigen is in maart, het begin van de lente. Zodoende zijn uw panelen schoon voor een optimaal rendement wanneer in de maanden mei, juni en juli de meeste zonuren zijn.

DSS Dorrestein Schoonmaak Service - Rendement zonnepanelen
DSS Dorrestein Schoonmaak Service - Zonnepanelen visual
Zonnepanelen reinigen | Diensten | DSS Dorrestein Schoonmaak Service

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zo heeft u in ieder geval een kostenindicatie en een helder beeld van onze service.