VvE beheer

Betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor uw VvE-schoonmaak

Op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor uw VvE-schoonmaak? Dorrestein Schoonmaak Service (DSS) is een ervaren en betrouwbare partner in het onderhoud van zowel grote als kleine wooncomplexen, vastgoedbeheer, woningcorporaties en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s).

Bij DSS begrijpen we dat elke VvE unieke schoonmaakbehoeften heeft. Daarom gaan we samen met u op zoek naar wat het beste werkt voor uw specifieke situatie en maken we een aangepast schoonmaakrooster. Onze diensten variëren van eenmalige grondige schoonmaakbeurten (zoals opleveringsschoonmaak) tot regelmatig schoonmaakonderhoud. Met onze uitgebreide ervaring in VvE schoonmaak, nemen wij de zorg voor schoonmaak en onderhoud uit uw handen.

We onderhouden diverse wooncomplexen voor verschillende VvE’s en vastgoedbeheerders, waarbij we een breed scala aan schoonmaak- en onderhoudsdiensten aanbieden. Naast de standaard schoonmaakdiensten, ontzorgen we ook beheerders door het uitvoeren van verschillende onderhoudswerkzaamheden, zoals het vervangen van lampen, calamiteitenbeheer, levering van sanitaire voorzieningen en klein onderhoud.

Dus of het nu gaat om regelmatige schoonmaak, incidentele schoonmaak of onderhoud, DSS is uw betrouwbare partner. Met ons aan uw zijde, kunt u rekenen op een schone, goed onderhouden woonomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw VvE-schoonmaak

DSS Dorrestein Schoonmaak Service - VvE beheer visual

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zo heeft u in ieder geval een kostenindicatie en een helder beeld van onze service.