Vloeronderhoud

Specialistisch vloeronderhoud

Specialistisch vloeronderhoud is een vak op zich, en dat is precies waar Dorrestein Schoonmaak Service (DSS) uitblinkt. Met 35 jaar ervaring in het veld en een grondige kennis van de nieuwste technieken en schoonmaakmiddelen, kunnen wij elke vloeruitdaging aan.

Bij DSS zijn we bedreven in het onderhoud van alle soorten vloeren. Onze expertise strekt zich uit van linoleum (waarbij we schrobben en conserveren), natuursteen (reinigen en kristalliseren), parket, plavuizen en tapijt, tot betonvloeren. Ongeacht het type vloer, onze ervaren specialisten kunnen het onderhoud verzorgen.

We maken gebruik van de nieuwste schrob-, veeg- en zuigmachines van Taski. We zijn er zeker van dat we uw vloer weer in een onberispelijk schone staat kunnen terugbrengen. Daarnaast bieden we proefstukken op aanvraag, zodat u de resultaten van onze werkzaamheden kunt zien voordat u zich verbindt aan een volledige dienst.

Contacteer Dorrestein Schoonmaak Service vandaag nog voor meer informatie of om een offerte aan te vragen of een proefstuk te laten zetten.

DSS Dorrestein Schoonmaak Service - Vloeronderhoud visual

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zo heeft u in ieder geval een kostenindicatie en een helder beeld van onze service.