Periodieke & eenmalige schoonmaak

Betrouwbare en professionele sochoonmaakservice

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele schoonmaakservice voor periodieke of eenmalige schoonmaak? DSS – Dorrestein Schoonmaak Service is uw ideale partner. Met 35 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige schoonmaakdiensten, zijn we gespecialiseerd in een breed scala aan gebieden, waaronder kantoorreiniging, bedrijfsruimtes, kinderdagverblijven, zorginstellingen, evenementenlocaties, horecalocaties en bouwplaatsen.

Ons dienstenaanbod omvat ook het schoonmaakonderhoud voor VvE’s, vastgoedbeheerders en woningbouwverenigingen. Dankzij onze jarenlange ervaring, hebben we de expertise om een op maat gemaakt werkschema voor uw specifieke behoeften op te stellen. We hanteren een pragmatische en flexibele aanpak om aan uw verwachtingen te voldoen.

Bij DSS is geen enkele schoonmaakklus te uitdagend of vreemd. We gaan graag het gesprek met u aan om uw specifieke schoonmaakbehoeften te begrijpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vertrouwde, representatieve en professionele schoonmaakdienst

Periodieke en eenmalige schoonmaak | Diensten | DSS Dorrestein Schoonmaak Service

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zo heeft u in ieder geval een kostenindicatie en een helder beeld van onze service.