Glasbewassing

Topkwaliteit glasbewassing

Bij Dorrestein Schoonmaak Service (DSS) bieden we topkwaliteit glasbewassing, oftewel het zemen van de ramen, door gebruik te maken van de nieuwste innovaties in de industrie. Onze glazenwassers gebruiken een telescopisch wassysteem met gedemineraliseerd water, waardoor we geen minerale residuen of lekstrepen op uw ramen achterlaten. Daarnaast verhoogt het gebruik van warm water in ons proces de effectiviteit van de reiniging, waardoor hardnekkig vuil snel loskomt en uw ramen stralend schoon worden.

Bij DSS doen we niet alleen aan glasbewassing, maar zorgen we ook voor uw kozijnen. Onze verscheidenheid aan borstels laat ons toe om alle hoeken en randen te bereiken, zodat uw hele raam, inclusief de kozijnen, perfect schoon zijn.
Het beste van ons glasbewassingsproces? We hebben geen chemische producten nodig. Onze methode past perfect binnen een milieubewuste organisatie die waarde hecht aan duurzaamheid.

Naast onze innovatieve technieken, bieden we ook traditionele glasbewassing met de hand aan, voor diegenen die de voorkeur geven aan een meer persoonlijke aanpak. Voor hoger gelegen ramen, zetten we hoogwerkers in, om de veiligheid van onze medewerkers te garanderen en tegelijkertijd efficiëntie in ons werk te waarborgen. Bovendien bieden we extra diensten aan, zoals het reinigen en conserveren van kozijnen.

Met DSS kunt u rekenen op professionele glasbewassing, die uw ramen niet alleen schoonmaakt, maar ze laat stralen. Neem vandaag nog contact met ons op om onze service zelf te ervaren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zo heeft u in ieder geval een kostenindicatie en een helder beeld van onze service.