Gevelreiniging

Experts in gevelreiniging en gevelonderhoud

Gevelreiniging is een essentieel onderdeel van het onderhoud aan uw bedrijfspand. De uitstraling van uw pand, uw visitekaartje, wordt sterk beïnvloed door de staat van de gevel. Bij Dorrestein Schoonmaak Service (DSS) begrijpen we dit en bieden we gespecialiseerde gevelreiniging aan om uw pand er weer stralend en representatief uit te laten zien.

Met 35 jaar ervaring en geschoold personeel zijn we experts in gevelreiniging en -onderhoud. We hebben ervaring met alle soorten gevels en vervuiling, en we zijn niet bang voor een uitdaging. Of uw gevel nu te lijden heeft onder de elementen, zoals regen, wind en vorst, of vervuild is door vogels, algen en mossen, wij hebben de juiste techniek om uw gevel weer in topconditie te krijgen.

Bij DSS begrijpen we dat er verschillende typen gevels en vervuilingen zijn, die elk een andere aanpak vereisen. Daarom bieden we verschillende reinigingsmethoden aan, waaronder:

Daarnaast bieden we ook preventieve oplossingen aan. Zoals het gezegde luidt: ‘voorkomen is beter dan genezen’. Door gevoelige en poreuze ondergronden te impregneren en te voorzien van een vuil- en vochtwerende coating, kunnen we toekomstige vervuiling voorkomen.

Graag komen we vrijblijvend bij u langs om uw specifieke situatie te bekijken en een op maat gemaakt gevelplan op te stellen. Proefstukken kunnen op aanvraag worden gezet. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

DSS Dorrestein Schoonmaak Service - Gevelreiniging visual

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zo heeft u in ieder geval een kostenindicatie en een helder beeld van onze service.