Gevelreiniging

Voor gevelreiniging bent u bij ons aan het juiste adres. Gevelreiniging/onderhoud is een vak apart. Met ons geschoolde personeel en 35 jaar aan ervaring durven wij elke uitdaging aan. Voor alle soorten gevels en type vervuilingen kennen wij een oplossing.

Uw gevel is uw visitekaartje van uw bedrijf en bepaald de uitstraling van uw bedrijfspand. Daarnaast is gevelonderhoud belangrijk voor waardebehoud van uw (bedrijfs)pand. Helaas hebben gevels veel te lijden van regen, wind en vorst. Daarnaast verontreinigen ook vogels, algen en mossen uw gevel en voegwerk. Met onze verschillende reinigingstechnieken kunnen wij uw gevel weer terug brengen in een stralende en representatieve staat.

Binnen de gevelreiniging heeft u te maken met verschillende type gevels en verschillende type vervuiling. Zodoende zijn er ook verschillende manieren van reinigen. Hierbij kunt u denken aan;

‘’Voorkomen is beter dan reinigen’’ zeggen wij weleens. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om gevoelige en poreuze ondergronden te impregneren en te voorzien van een vuil- en vochtwerende coating.

Wij komen graag eens vrijblijvend bij u op bezoek om uw specifieke situatie te inventariseren en een gevelplan op maat te maken.

Proefstukken kunnen op aanvraag worden gezet.

DSS Dorrestein Schoonmaak Service - Gevelreiniging visual

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zo heeft u in ieder geval een kostenindicatie en een helder beeld van onze service.