Dakpannen

Professionele Dakreiniging: Voorkom mos & lekkage

Heeft uw woning of bedrijfspand last van mos en algen op het dak? Dit lijkt misschien onschuldig, maar het is een sluimerend probleem dat uw dakpannen op lange termijn aantast. Door het vochtige klimaat in Nederland vormen korstmossen, algen en mos snel een geel/groene aanslag op uw dakpannen, wat ze poreus maakt en kan leiden tot lekkage. Dit tast niet alleen de uitstraling van uw pand aan, maar kan ook leiden tot een waardedaling. Voorkom dit probleem door uw dak regelmatig te laten reinigen.

Bij Dorrestein Schoonmaak Service (DSS) gaan we zorgvuldig te werk om ervoor te zorgen dat uw dak grondig, maar veilig wordt gereinigd. We beoordelen eerst de mate van vervuiling om de juiste waterdruk en temperatuur van het hete water of stoom te bepalen. Het gebruik van (zeer) hoge druk en koud water kan namelijk schade aan de dakpannen veroorzaken. Daarom reinigen we met aangepaste druk en heet water of stoom in een rustig tempo om alle vervuiling te verwijderen.

Na het reinigen kunnen we, in overleg, het dak beschermen tegen weersinvloeden en vuil met een professioneel impregneermiddel. Dit middel wordt niet geneveld, maar gevloeid voor een diepere indringing en betere bescherming. Bovendien zorgen we ervoor dat uw pand er netjes uitziet door de dakgoten te legen en de ruiten, kozijnen en stoep te reinigen.

Het is ook mogelijk om het mos zelf te verwijderen als uw dak makkelijk te betreden is. Echter, gezien de risico’s en de noodzaak van de juiste apparatuur en technieken, is het meestal veiliger en efficiënter om een professional in te schakelen.

Dus, of u nu op zoek bent naar een professionele dakreiniging, mosverwijdering, of preventieve zorg voor uw dak, wij zijn er om u te helpen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij de levensduur van uw dak kunnen verlengen en de waarde van uw pand kunnen behouden.

Graag komen we vrijblijvend bij u langs om uw specifieke situatie te bekijken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Dakpannen reinigen en onderhoud | Diensten | DSS Dorrestein Schoonmaak Service

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op of
vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zo heeft u in ieder geval een kostenindicatie en een helder beeld van onze service.